Sinustako seuraava Creator?

Uskomme siihen, että jos pidämme hyvää huolta suunnittelijoistamme, hyviä asioita tapahtuu. Yksinkertaistettuna: tyytyväiset suunnittelijat = tyytyväiset asiakkaat. Creatorina pääset oppimaan kokeneilta insinööreiltä ja tekemään työtä hauskassa, yksilöä arvostavassa ja innovatiivisessa kulttuurissa. Ai miten tämä näkyy arjessa? Noh, me tarjoamme Creatoreillemme kilpailukykyisen palkan lisäksi vapaavalintaiset työkalut, laajennetun työterveyshuollon, työsuhdepolkupyörän, sairaan lapsen kotihoitopalvelun sekä kaikenlaisia muita yhteisöllisiä työsuhde-etuja liikunnasta ehkäpä Suomen laajimpaan ginivalikoimaan – ainakin toimistoympäristössä. Ei yhtään huono yhtälö, vai?

Miksi?

Koska Creatorina olet arvokkain voimavaramme tänään, huomenna sekä tulevaisuudessa. Tiivistettynä: Haluamme olla insinöörien houkuttelevin työnantaja Suomessa. Jos haluat liittyä osaksi yhteisöämme (tai vain kuulla lisää), laita viestiä tai tule käymään toimistollamme kahvilla. Luethan myös alta meidän kulttuurikoodimme, joka toivottavasti avaa vielä tarkemmin yrityskulttuuriamme.

Kulttuurikoodimme

Kulttuurikoodissamme olemme jakaneet yhteiset arvomme ja ajatuksemme siitä, minkälaista on Creatorin arki (koskee myös hetkiä, milloin pomo ei ole paikalla).

1. Suurin kilpailuetumme on asiantuntevat ja motivoituneet suunnittelijat

2. Ei kellokortteja – töissä tehdään töitä ei tunteja

3. Liikkuva toimisto – missä parhaiten viihdyt ja olet tehokkain

4. Vapauden ja vastuun kulttuuri – sinulla on vastuu töistäsi, mutta myös vapaus tehdä ne omalla tavallasi

5. Uskallamme haastaa perinteisiä insinöörityömenetelmiä

6. Sitoudumme missioomme ja arvoihimme

7. Kunnioitamme kollegoitamme sukupuoleen, etniseen taustaan, uskontoon katsomatta

8. Ole oma itsesi ja jätä kauluspaidan ylin nappi auki