Tarinamme

Ensimmäiset askeleet Creatorsin toiminnassa otettiin helsinkiläis-australialaisessa ravintolassa kun kaksi kaverusta, Henri & Veli-Matti (molemmat insinöörejä), hotkivat burgereita ja ihmettelivät, miksi monet insinööritalot ovat jämähtäneet työtavoiltaan 1990-luvulle. Molemmat olivat kokeneet työelämän murroksen ja havainneet osan insinööreistä työskentelevän edelleen erittäin perinteisin metodein kiinteiden työpisteiden, pöytätietokoneiden ja peruskäyttöisten matkapuhelinten avulla. Ajatus insinöörien työelämän muuttamisesta kasvoi heidän ajatuksissaan melkein kahden vuoden ajan. Lopulta kaverukset päättivät ottaa härkää sarvista ja ryhtyä Creatoreiksi. Väistämättömien paperitöiden, markkina-analyysien ja myöhäisiltojen toimistoremontin jälkeen Creators – The Engineers' Club näki päivänvalon vuonna 2018.

Filosofiamme

Yrityksemme suurin voimavara ja kilpailuetu on osaava henkilöstömme eli suunnittelijamme. Tavoitteenamme on pitää heidät tyytyväisinä ja onnellisina, jotta pystymme takaamaan innovaatioiden ja lisäarvon syntymisen asiakkaillemme sekä kasvumme yhä isompiin projekteihin – myös kansainvälisesti.

Uskomme itseohjautuvuusteoriaan, jonka mukaan ihmisillä on kolme psykologista perustarvetta: omaehtoisuus, kyvykkyys ja yhteisöllisyys. Kun nämä kolme täyttyvät, työmotivaatio on huipussaan ja ammatillisen kasvun kulmakerroin on suurimmillaan.

Edellä mainitut kolme psykologista tekijää ovat ratkaisevan tärkeitä suoriutumisen ja oppimisen maksimoimiseksi. Siksi suunnittelijoiden motivointi parhaaseen suoritukseen edellyttää työympäristöä, jossa he voivat tehdä omia valintojaan, ymmärtää oman kyvykkyyden arvon sekä olla osa toisiaan tukevaa yhteisöä. Joten, jotta voimme tyydyttää suunnittelijoidemme tarpeet, vaalimme ja arvostamme työkulttuuria, jonka kantavat arvot ovat neljä C:tä:

  • Luovuus (Creativity)
  • Rohkeus (Courage)
  • Yhteistyö (Co-operation)
  • Yhteisöllisyys (Community)

Creatorina työskentely saattaa viedä sinut mekaniikkasuunnittelun T&K-hubiin, uusiutuvan energiatuotannon huipulle tai perinteisemmän valmistavan teollisuuden pariin. Meillä on kuitenkin myös paikka, josta jokaisen suunnittelijamme tarina saa alkunsa: Viimeisen päälle varusteltu toimistomme on Helsingin keskustassa, jonne kokoonnumme säännöllisesti sisäisiin teknologiasessioihin sekä viettämään aikaa yhdessä kollegoiden kanssa. Meillä olet osa innostavaa työyhteisöä, joka kannustaa, rohkaisee ja motivoi.

  • 2018 Perustettu
  • 103 Creators
  • 2 Toimisto
  • 351 PS4 pelejä pelattu

Osaajatarve?

Voit valita Creatorin, Pro Creatorin tai All-Star Creatorin. Mikä sopisi tarpeeseesi parhaiten?

OTA YHTEYTTÄ