Tarvitsetko apua koneiden ja laitteiden mekaaniseen suunnitteluun? Creators Oy palvelee asiakkaitaan tilaus- ja toimitussuunnittelussa, sekä tuotekehityksessä. Voimme auttaa myös päivittämään tuoterakenteita, vähentämään tuotantokuluja ja valmistamaan prototyyppejä.

Yhteensä käytössämme on vuosikymmenien työkokemus vaativasta mekaniikkasuunnittelusta eri teollisuuden ympäristöistä. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa asiakaskohtaisesti räätälöidyn suunnittelupalvelun tuottamisen. Tarjoamme huippuosaamisella muun muassa seuraavia konesuunnittelun ja valmistustekniikan palveluja:

  • Ohutlevyrakenteet
  • Teräsrakenteet
  • Koneistettavat osat
  • Muotit ja muovituotteet
  • 3D-tulostus

Osaavaa mekaniikkasuunnittelua teollisuuden tarpeisiin

Tiimiimme kuuluu joukko osaavia mekaniikkasuunnittelijoita, jotka ovat motivoituneita täyttämään asiakkaidemme toiveet ja tarpeet korkealaatuisesti. Ratkaisemme ongelmia, jotta saat parempia tuloksia optimoidusti ja kustannustehokkaasti.

Käytämme tuotesuunnittelussa ja -kehittelyssä CAD-ohjelmistoja koneiden ja järjestelmien visualisointiin, suunnitteluun sekä virtuaaliseen testaamiseen. Käytössämme on mm. SolidWorks, Creo, Autodesk Inventor, Vertex G4 ja AutoCAD -suunnittelujärjestelmät. Modernien työkalujen avulla vältetään suunnitteluvirheet ja kasvatetaan tuottavuutta.

Meillä mekaniikkasuunnittelu alkaa kuuntelemalla sinua

Tekemisemme ydinajatus on korkea asiakastyytyväisyys. Siksi Creators tarjoaa sinulle tukea kaikissa mekaniikkasuunnittelun vaiheissa. Teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme korkeimpien laatustandardien mukaisen valmistuksen. Tarjoamme tukea materiaalien ja komponenttien valintaan, sekä kokoonpanon optimointiin ja testaukseen.

Takaamme korkean laadun kehittämillemme ratkaisuille perusteellisella testaamisella ja analysoinnilla. Näin tuotteiden suorituskykyä ja luotettavuutta saadaan parannettua. Hyödynnämme FEM-analyysiä, sekä muita testausmenetelmiä, kuten stressitestausta ja väsymystestausta suunnittelu- ja tuotantoprosessin parantamiseksi.

Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelijamme ovat valmiita työskentelemään kanssasi uusissa projekteissa. Creatorin tehtäviin muun muassa kuuluu asiakkaan toiveiden mukainen konseptisuunnittelu, ongelmanratkaisu, tarkempi suunnittelu, prototyyppien valmistus, testaus, sekä tuotannon valmistelu. Emme ole kiinni vanhoissa kaavoissa, vaan opimme jatkuvasti lisää ja hyödynnämme viimeisintä teknologiaa yhdistäen sujuvasti IoT:n, tekoälyn mahdollisuudet, sekä robotiikan.

Ajanmukaiset työtapamme takaavat mekaanisten järjestelmien ja laitteiden huipputasoisen suorituskyvyn, vähentäen kustannuksia ja lisäten tehokkuutta. Meillä on kattavasti kokemusta erilaisista projekteista, joten olemme valmiita auttamaan myös sinua projektissasi. Koulutetut ja kokeneet Creatorsin mekaniikkasuunnittelijat auttavat sinua luomaan modernit, innovatiiviset ja tehokkaat ratkaisut tuotantosi tarpeisiin, joilla toimintavarmuus ja suorituskyky nousevat. Odotamme yhteydenottoasi, jotta projektisi saadaan käyntiin!