Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia PLC-ohjelmointipalveluita tuotannon optimointiin ja tehostamiseen. Kokeneella tiimillämme on laaja tietämys PLC-ohjelmoinnista, ja he ovat valmiit työskentelemään kanssasi luodakseen räätälöityjä ohjelmia, jotka vastaavat erityistarpeisiisi.

Ohjelmoivia logiikkaohjaimia (PLC) käytetään laajasti nykyaikaisissa teollisissa sovelluksissa erilaisten prosessien automatisoimiseen ja ohjaukseen. Ne tarjoavat kustannustehokkaan ja luotettavan ratkaisun valmistukseen, kokoonpanolinjoille, pakkauslaitteille ja materiaalinkäsittelyjärjestelmille useilla teollisuudenaloilla.

PLC-ohjelmointipalveluihimme kuuluvat:

- Mukautettu PLC-ohjelmointi ja kehitys
- PLC:n vianetsintä ja huolto
- Ohjelmoitavan logiikan integrointi muihin järjestelmiin ja laitteisiin
- Reaaliaikainen prosessien seuranta ja ohjaus
- Joustava ohjelmointi tuotannon tai kysynnän muutoksiin

Käyttämällä palveluitamme saavutat monia logiikan tarjoamia etuja, kuten paremman tehokkuuden, toimivuuden ja kestävyyden. Avullamme voit optimoida teolliset prosessisi ja pysyä kilpailijoiden edellä. Tiimimme on valmis työskentelemään kanssasi ymmärtääkseen erityistarpeesi ja tarjotakseen sinulle tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Tavoitteemme on taata aina korkea asiakastyytyväisyys.

PLC-ohjelma

Esimerkki PLC-ohjelmoinnista on ohjelman luominen kuljetinhihnajärjestelmän ohjaamiseksi tuotantolaitoksessa. Ohjelma käyttää syötettä kuljetushihnalla olevista antureista havaitakseen, milloin tuote on läsnä, ja käyttää tätä tietoa ohjaamaan hihnan nopeutta ja muiden laitteiden, kuten pakkauskoneiden toimintaa.

Ohjelma kirjoitetaan käyttämällä erikoistunutta PLC-ohjelmointikieltä, kuten tikapuulogiikkaa, joka käyttää graafista esitystä relekontakteista ja keloista ohjaamaan sähkövirtaa järjestelmän läpi.

Tikapuulogiikassa graafiset portaat edustavat tulo- ja lähtökäskyjen välisiä loogisia suhteita. Jokainen tikkaiden puola edustaa yhtä ohjetta, ja ohjeet luetaan vasemmalta oikealle, ylhäältä alas. Jokainen askelma koostuu syöttökäskyistä, joita edustavat vaakaviivat, ja lähtökäskyistä, joita edustavat pystysuorat viivat. Tikapuulogiikka on hyödyllinen teollisten prosessien ohjaamiseen, koska se on helppo ymmärtää ja on visuaalisesti yksinkertainen.

Automaatiosuunnittelu

Älykkäästi rakennetulla automaatiosuunnittelulla voidaan parantaa teollisuusprosessien tehokkuutta, luotettavuutta ja turvallisuutta. Automaatiosuunnittelu auttaa hallitsemaan ja optimoimaan monimutkaisia prosesseja, kuten koneiden ja laitteiden toimintaa, energiantuotantoa ja jäähdytysjärjestelmiä.

Meillä automaatiosuunnittelu alkaa kuuntelemalla sinun tarpeitasi, sekä analysoimalla nykyisiä prosesseja. Näiden tietojen avulla lähdemme kehittämään automaatiojärjestelmää, joka täyttää asetetut tavoitteet. Keskeisenä tavoitteena ovat aina prosessien tehostaminen. Lisäksi automaatiosuunnittelulla voidaan parantaa turvallisuutta ja vähentää manuaalista työtä.

Älä anna vanhentuneiden tai huonosti toimivien järjestelmien hidastaa tuotantoasi, vaan ota yhteyttä jo tänään ja selvitetään yhdessä, miten PLC-ohjelmointipalvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan seuraavat tavoitteesi teollisuusautomaatiossa.